Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yukarı Hereke’ye yeni itfaiye müfrezesi

Yukarı Hereke’de yangın ve afetlere karşı müdahale kapasitesini artıracak yeni itfaiye müfrezesi kazandırıldı.

Yukarı Hereke’de yangın ve afetlere karşı müdahale kapasitesini artıracak yeni

Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Yukarı Hereke’ye uzun süredir ihtiyaç duyulan İtfaiye Müfrezesi’ni kazandırdı. Yeni müfreze, bölgenin yangın ve diğer acil durumlara karşı müdahale kapasitesini önemli ölçüde artıracak.

Yeni itfaiye müfrezesi kazandırıldı

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yeni itfaiye biriminin mahalle halkı için hayırlı olmasını dileyerek, “Bölge sakinlerimizin uzun süredir talep ettiği itfaiye merkezini, Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle hayata geçirmiş bulunuyoruz. Bu önemli yatırımla birlikte, Yukarı Hereke’de yangınlara ve afet durumlarına karşı daha hızlı ve etkin müdahale sağlanabilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a desteklerinden dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Körfez Belediyesi olarak, her türlü afete karşı hazırlıklı olmak amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.” dedi.

itfaiye