Kadro planlamasına dair önemli ipuçları veren İnan, transfer penceresinin kapanmasına az bir süre kala prensiplerini koruyacaklarını belirtti. Takımdan ayrılması gündemde olan tek ismin Oleksandr Syrota olduğunu doğrulayan başarılı teknik adam, “Syrota giderse, listemizde olan 2004 ve sonrası doğumlu genç yeteneklerimizden birini kadromuza katabiliriz. Ancak mevcut kadro dengesini bozmamak adına, bir oyuncu gitmeden yeni bir transfer hamlesi yapmayacağız.” diyerek dengeli bir politika izlediklerini vurguladı.

KADRO MÜHENDİSLİĞİNDE “DENGELİ BÜYÜME” VURGUSU
Transferde macera aramadıklarının altını çizen Selçuk İnan, plansız adımlardan kaçındıklarını ifade etti. Takımın mevcut yapılanmasına uyum sağlayacak, kulübün geleceğine yatırım olacak hamlelere odaklandıklarını söyleyen İnan, taraftara sabırlı ve akılcı bir süreç yürüttüklerinin mesajını verdi.

SAĞLIK RAPORUNDA TEMKİNLİ BEKLEYİŞ
Kritik Fenerbahçe maçı öncesi en çok merak edilen konu olan sakat oyuncuların durumuna da değinen Selçuk İnan, savunma hattındaki eksikler için net bir tarih vermekten kaçındı. Hrvoje Smolcic’in birkaç gün içinde saha çalışmalarına katılabileceğinin sinyalini veren İnan, Aleksandar Jovanovic’in durumunu da günlük olarak takip ettiklerini belirtti. Tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularının sağlığını riske atmadan en hazır haliyle sahaya sürmek istediklerini dile getirdi.

