Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Otomobildeki çifti ölüm ayırdı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde dün akşam saatlerinde yürekleri ağza getiren ve bir aileyi yasa boğan feci bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 63 yaşındaki Mustafa Şenol idaresindeki otomobil, 1915 Çanakkale Otoyolu’nun Malkara ilçesi sınırlarında yer alan gişeler mevkisine yaklaştığı sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Hızla savrulan otomobil, otoyol gişelerini birbirinden ayıran dev beton bariyerlere kafa kafaya çok şiddetli bir şekilde çarptı.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde dün akşam saatlerinde yürekleri ağza getiren ve

ekirdağ’ın Malkara ilçesinde otoyol gişelerindeki beton bariyerlere çarparak hurdaya dönen otomobildeki Şenol çiftinin feci kazasına dair tüm detaylar:

Çarpmanın etkisiyle metal yığınına dönen aracın içerisinde bulunan yaşlı çift, araç içinde sıkışarak adeta can pazarı yaşadı.

EKİPLER ZAMANLA YARIŞTI: SEVİM ŞENOL HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Korkunç kazayı gören otoyol görevlileri ve diğer sürücüler durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın hemen ardından kaza mahalline çok sayıda jandarma, otoyol polisi ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, hurdaya dönen otomobildeki sürücü Mustafa Şenol ile yanında yolcu olarak bulunan 62 yaşındaki eşi Sevim Şenol’u araçtan çıkararak ilk müdahalelerini yaptı. Durumları kritik olan yaralı çift, ambulanslarla acil koduyla Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak hastaneden gelen acı haber yürekleri dağladı; durumu çok ağır olan Sevim Şenol, doktorların gösterdiği tüm yoğun çabalara ve yapılan bütün tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sürücü Mustafa Şenol’un ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Otoyol gişelerine korkunç kaza Otomobildeki çifti ölüm ayırdı

DEHŞET ANI GÜVENLİK KAMERALARINA SANİYE SANİYE YANSIDI

Yürekleri paramparça eden bu feci kazanın yaşandığı anlar, otoyol gişelerinde bulunan güvenlik kameraları tarafından anbean saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; Mustafa Şenol idaresindeki otomobilin gişelere doğru yaklaştığı sırada hiçbir fren izi veya yavaşlama belirtisi göstermeden, doğrudan ve çok süratli bir şekilde gişenin önündeki beton bariyerlere saplandığı dehşet dolu anlar net bir şekilde kayıtlarda yer alıyor. Kazayla ilgili olarak jandarma ve emniyet güçleri tarafından başlatılan geniş çaplı soruşturma titizlikle sürdürülüyor.

çift

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen feci trafik kazası,
Sıradaki Haber SUV dehşeti: Yaya can verdi