Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Darıca’da bulunan bedenlerin kimlikleri belli oldu

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sahilde bulunan 3 cansız bedenin aynı aileden kardeşlere ait olduğu belirlendi. Kayıp olduğu tespit edilen dördüncü kardeş Bilgenur Sakar için arama çalışmaları sabah yeniden başlayacak.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sahilde bulunan 3 cansız bedenin aynı aileden

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sahilde peş peşe bulunan cansız bedenlerle ilgili yürütülen incelemelerde, yaşamını yitiren 3 kişinin aynı aileden kardeş oldukları ortaya çıktı. Bölgede büyük üzüntüye neden olan olayın ardından ekipler, kayıp olduğu belirlenen dördüncü kardeşi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan kimlik tespit işlemleri sonucunda hayatını kaybeden kişilerin Muhammed Ali Sakar, Gülşah Sakar ve Belinay Sakar olduğu belirlendi.

Dördüncü kardeş için arama çalışmaları sürecek

Hayatını kaybeden üç kardeşin cenazeleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Aynı aileden kayıp olduğu belirlenen Bilgenur Sakar için ise arama kurtarma ekipleri seferber oldu. Gece saatlerinde hava şartlarının olumsuz seyretmesi ve görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle arama faaliyetlerine ara verildi. Ekiplerin, sabahın ilk saatlerinde çalışmalara yeniden başlayacağı öğrenildi.

Darıca'da bulunan bedenlerin kimlikleri belli oldu

Soruşturma çok yönlü devam ediyor

Darıca sahilinde yaşanan olayın nasıl meydana geldiğinin belirlenmesi için başlatılan soruşturma geniş kapsamlı şekilde devam ediyor. Yetkililer, hem olayın oluş şekli hem de kayıp kardeşe ulaşılması için çalışmalarını çok yönlü olarak sürdürüyor.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.