Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Ahmet Çınar Cankurt, yumuşak doku kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Küçük yaşta yaşamını yitiren Ahmet’in vefatı ailesini, yakınlarını ve eğitim gördüğü okulunu yasa boğdu.
Bir süredir tedavi gören Ahmet Çınar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haber, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki komşuları ve okul arkadaşları arasında büyük üzüntüye neden oldu.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK
Merhumun cenazesi, 23 Eylül Salı günü (bugün) öğle namazına müteakip İzmit Yahya Kaptan Akşemsettin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Biberoğlu Köy Mezarlığı’na defnedilecek.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NDEN TAZİYE MESAJI
İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, acı haber sonrası bir taziye mesajı yayımladı. Özkan mesajında, “Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu öğrencimiz Ahmet Çınar Cankurt’un vefatını derin bir teesürle öğrendim. Öğrencimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve eğitim camiamıza başsağlığı ve sabırlar dilerim” ifadelerini kullandı.

İşte Kocaeli Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
