Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli dikkat! O yol trafiğe kapanacak

Kocaeli Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında yer alan Kartepe – Akmeşe Devlet Yolu’nda geniş kapsamlı bir üstyapı yenileme çalışmasının başlatılacağını duyurdu. Kocaeli ulaşımında kritik bir güzergah olan hatta, bölge trafiğini yakından ilgilendiren düzenlemelere gidiliyor.

Kocaeli Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Karayolları 1.

Valilikten yapılan resmi duyuruya göre; “Adapazarı Asfalt Plenti ile Bitümlü Sıcak Karışım Kaplama Yapılması İşi” dahilinde, (41-25) kontrol kesim numaralı Kartepe – Akmeşe Devlet Yolu’nda asfaltlama ve yenileme mesaisi başlıyor. 2026 yılı çalışma programı doğrultusunda planlanan üstyapı çalışmaları, yolun Km: 1+000 ile 6+500 arasındaki 5.5 kilometrelik kesiminde 20 Temmuz 2026 tarihi itibarıyla resmen başladı.

YOL TRAFİĞE KAPATILACAK: ULAŞIM ÇİFT YÖNLÜ SAĞLANACAK

Yenileme hamlesinin yürütüleceği güzergahta sürücülerin mağduriyet yaşamaması adına geçici trafik düzenlemesine gidildi. Çalışma yapılan şerit trafiğe tamamen kapatılacak; ulaşım ise diğer şerit üzerinden gidiş-geliş olacak şekilde çift yönlü olarak kontrollü bir şekilde aktarılacak.

SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE: İŞARET VE İŞARETÇİLERE UYUN!

Çalışmalar süresince can ve mal güvenliğinin sağlanması adına sahada onaylı trafik projesine uygun olarak gerekli tüm emniyet tedbirlerinin alınacağı ve işaretlemelerin yapılacağı bildirildi. Kocaeli Valiliği, söz konusu güzergahı kullanacak olan sürücülerin yol üzerindeki trafik işaretlerine, uyarı levhalarına ve işaretçilere titizlikle uymaları hususunda kamuoyuna önemli uyarıda bulundu.

Kocaeli dikkat! O yol trafiğe kapanacak

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İzmit Belediyesi’ne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında İzmit Belediye Başkanı Fatma
Sıradaki Haber İzmit Belediyesi operasyonu için vatandaşlar ne dedi?