Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’nin tanınmış iş insanı Cahit Kozluca hayatını kaybetti

İzmit’in tanınmış iş insanlarından ve Kozluca Otel’in kurucularından Cahit Kozluca (84) hayatını kaybetti.

İzmit’in tanınmış iş insanlarından ve Kozluca Otel’in kurucularından Cahit Kozluca

Kentin köklü işletmelerinden biri olan Kozluca Otel’in kurucularından ve yıllarca konaklama sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Cahit Kozluca 84 yaşında yaşamını yitirdi. Kozluca’nın vefat haberi, İzmit’te büyük üzüntü yarattı.

KENTTE İZ BIRAKAN BİR İSİMDİ

İzmit’in Çukurbağ Mahallesi’nde ikamet eden Cahit Kozluca, geçmişte İzmit Kent Konseyi Başkanlığı, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Meclis Üyeliği ve GKD üyeliği gibi önemli görevlerde bulundu. İş hayatının yanı sıra sosyal çevresiyle de tanınan Kozluca, çevresinde saygı duyulan ve sevilen bir isimdi. Esma Kozluca’nın eşi, Kenan ve merhum Mehmet Kozluca’nın kardeşi olan Cahit Kozluca, Cafer Kozluca’nın babasıydı.

CENAZESİ BUGÜN

Merhumun cenazesi, 14 Temmuz Pazartesi günü (bugün) ikindi namazına müteakip Fevziye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Başiskele Yeniköy Mezarlığı’nda defnedilecek.

İşte Kocaeli Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Türkiye genelinde 64 ili kapsayan
Sıradaki Haber TOKİ’den tarihi kampanya: Kurasız konut dönemi!