Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

31 yaşındaki Kübra Öztürk kansere yenik düştü

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde uzun süredir amansız hastalıkla mücadele eden 31 yaşındaki Kübra Öztürk, yaşam savaşını kaybetti. Genç kadının vefatı, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde uzun süredir amansız hastalıkla mücadele eden 31

Genç yaşta hayata gözlerini yumdu

Körfez Kuzey Mahallesi sakinlerinden, Kars Selimli Edip ve Gülhanım Öztürk’ün kızı olan Kübra Öztürk, yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu. Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KAISİAD) kurucularından ve Gün Gelişim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ekinci’nin de yeğeni olan Öztürk, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen 31 yaşında hayata veda etti.

Dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Genç yaşta ölümüyle ilçeyi hüzne boğan Kübra Öztürk için Körfez Mahallesi Yeşil Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye ailesi, akrabaları, iş dünyasından isimler ve çok sayıda vatandaş katıldı. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Öztürk’ün naaşı, Başiskele Kullar Vezirçiftliği Kızköprü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'de yediemin otoparkında yüzlerce araç, sahipleri tarafından teslim alınmayınca çürümeye
Sıradaki Haber Yediemin otoparklarında araç çıkmazı: 25 yıldır bekleyen araçlar var