Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yolun karşısına geçerken canından oldu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, karayolundan karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarptığı 21 yaşındaki sağlık teknisyeni hayatını kaybetti.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, karayolundan karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarptığı

Edinilen bilgiye göre olay, İzmir-Çanakkale karayolunun Zeytinli Akıllı Kavşağı’nda yakınlarında meydana geldi. 21 yaşındaki Hasta ve Yaşlı Bakım Teknikeri Özlem Korkmaz, kavşaktan geçerken hızla gelen bir otomobilin altında kalarak feci şekilde can verdi.

yol

Araç sürücüsü kaçtı

Aracın sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Zeytinli Karakolu ve Jasat Dedektifleri’nin yaptığı titiz çalışma sonucu araç tespit edilirken, sürücü de kısa süreDE yakaladı. M.Y. isimli sürücü, sorgusunun ardından Edremit Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilerek tutuklandı. Genç sağlık teknisyeninin ölümü ailesi ve yakınları ile ilçede büyük bir üzüntüye neden oldu.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaşayan 47 yaşındaki H.G., evinde av tüfeği
Sıradaki Haber 47 yaşındaki adam korkunç halde ölü bulundu