Şarampole yuvarlandı
Kaza, Adıyaman-Malatya kara yolu Doğanşehir ilçesi Kelali mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muşyolu Seyahat firmasına ait 34 FB 5349 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Ekipler seferber oldu
Olay yerine ulaşan ekipler, devrilen otobüsteki yaralılara müdahale ederken, kazada 4 kişinin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yaralanan çok sayıda kişi, yapılan ilk müdahalelerin ardından hastanelere kaldırıldı. Bölgede kurtarma çalışmaları ve ekiplerin incelemeleri devam ediyor.

Valilikten açıklama
Malatya Valiliği, yaşanan kazayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Malatya istikametinden Adıyaman istikametine giden bir yolcu otobüsünün Doğanşehir ilçesi sınırlarında kaza yaptığının öğrenilmesi üzerine Valiliğimiz koordinasyonunda emniyet ve jandarma birimlerimiz, sağlık ekiplerimiz ve ambulanslar, AFAD ve itfaiye teşkilatımız olay yerine süratle intikal etmişlerdir. Kurtarma çalışmaları devam etmekte olup, gelişmelerden bilgi verilecektir.”

