Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Aktaş, TÜBİTAK Ortaokul Proje Ödüllerini takdim etti

Vali İlhami Aktaş, TÜBİTAK 20. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Asya Bölgesi Ödül Töreninde dereceye giren öğrencileri kutladı.

Vali İlhami Aktaş, TÜBİTAK 20. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul

Kocaeli’de düzenlenen TÜBİTAK 20. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul Asya Bölgesi Ödül Töreni, Vali İlhami Aktaş’ın katılımıyla gerçekleşti. Tören, öğrencilerin bilimsel projelerini ödüllendirmek ve başarılarını kutlamak amacıyla düzenlendi.

Ödül Töreni Programı

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 30 Mart – 1 Nisan 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen bölge sergisine ait tanıtım videosu gösterimi ile devam eden program, Kocaeli Üniversitesi Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Protokol Katılımı

Törende Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Dr. Olgun Öner, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, TÜBİTAK İstanbul Asya Bölge Koordinatörü Dr. Gökhan Atalı, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer, öğretmenler, öğrenciler ve aileler hazır bulundu.

Başarı Ödülleri Takdim Edildi

Düzce, İstanbul Asya Yakası, Kocaeli ve Sakarya’dan dereceye giren öğrenciler ve öğretmenlerine ödülleri Vali İlhami Aktaş ve protokol üyeleri tarafından verildi. Ödül töreni, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

aktaş

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2026 Dünya Kupası heyecanı ile LGS sınav tarihinin aynı güne
Sıradaki Haber Bakan Tekin açıklama yaptı LGS tarihi değişebilir