Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı Gebze İlçe Çalışma Grup Başkanlığını ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ziyarette düzensiz göç ve güvenlik faaliyetleri başta olmak üzere kurumun çalışmaları hakkında kapsamlı bilgi alındı.
Gebze’de kurum çalışmaları incelendi
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, 11 Ağustos 2026 tarihinde Gebze’de İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı Gebze İlçe Çalışma Grup Başkanlığında incelemelerde bulundu. Vali Aktaş’ın ziyaretine Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ile İl Göç İdaresi Müdürü Yunus Emre Ülker de katıldı. Vali Aktaş, Grup Başkanı Şükrullah Öztürk tarafından karşılandı. Başkanlık binasında gerçekleştirilen incelemede, kurum bünyesinde faaliyet gösteren birimler ve yürütülen çalışmalar hakkında Vali Aktaş’a bilgi verildi.

Düzensiz göç çalışmaları değerlendirildi
Bina içerisindeki incelemelerin ardından başkanlık odasına geçen Vali İlhami Aktaş, Grup Başkanı Şükrullah Öztürk tarafından verilen brifingi dinledi. Toplantıda düzensiz göç ve güvenlik faaliyetleri, sunulan hizmetler ve kurumun işleyişine ilişkin çalışmalar ele alındı. Gebze bölgesindeki mevcut faaliyetler hakkında Vali Aktaş’a bilgi aktarılırken, kurumun çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

“Hassasiyet gösterilmesini” istedi
Vali Aktaş, bölgede kayıtsız ve kaçak göçmen bulunmaması amacıyla sürdürülen çalışmalara dikkat çekti. Yürütülen faaliyetlerde görev alan personele emekleri için teşekkür eden Aktaş, çalışmaların hassasiyetle sürdürülmesini isteyerek personele görevlerinde kolaylıklar diledi.
Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
