Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Aktaş İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret Etti

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak eğitim çalışmalarıyla ilgili brifing aldı ve yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın ve Müdür Yardımcısı Sadık Akar tarafından karşılanan Vali Aktaş, kurumda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eğitim durumu hakkında bilgilendirme

Brifingde il genelindeki okul, derslik, öğretmen ve öğrenci sayıları ile tamamlanan ve devam eden projeler ele alındı. Ayrıca okul inşaatları ve güvenlik konuları da değerlendirildi.

Hayırlı olsun ziyareti

Ziyaret sırasında Vali Aktaş, 20 Ekim 2025 tarihinde ilimize atanan İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın’a görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, Kurban
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram müjdesi: Tatil 9 güne çıkarıldı