Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven’in annesi Aynur Güven, Darıca’da düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenaze törenine Kocaeli Valisi İlhami Aktaş da katılarak Güven ailesinin acısını paylaştı.
Vali Aktaş’tan Güven ailesine taziye
Aynur Güven için Darıca Hacı Tahir Kavala Camii’nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Törene katılan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Birol Güven ve ailesiyle bir araya gelerek başsağlığı dileklerini iletti. Vali Aktaş, cenaze töreni öncesinde ve sonrasında Güven ailesi ile yakınlarına taziyelerini sunarak acılarını paylaştı.

Aynur Güven Darıca’da defnedildi
Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla birlikte Aynur Güven için helallik alındı. Cenaze namazının tamamlanmasının ardından Güven’in naaşı Darıca Eski Mezarlığı’na götürüldü. Aynur Güven, burada dualar eşliğinde toprağa verildi.
Güven ailesini acı gününde yalnız bırakmadı
Cenaze töreninde Birol Güven ve ailesinin yakınları da hazır bulundu. Darıca Hacı Tahir Kavala Camii’nde başlayan tören, Aynur Güven’in Darıca Eski Mezarlığı’nda defnedilmesiyle sona erdi.
