Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali İlhami Aktaş’tan 10 Kasım Mesajı: “Atatürk’ü Saygı ve Minnetle Anıyoruz”

Vali İlhami Aktaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 87. ölüm yıl dönümünde yayımladığı mesajda, Atatürk’ün bağımsızlık mücadelesindeki liderliğine ve Cumhuriyet’in değerlerine dikkat çekti

Vali İlhami Aktaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 87. ölüm yıl

Vali İlhami Aktaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Vali Aktaş mesajında, Atatürk’ün bağımsızlık mücadelesindeki liderliğine ve Cumhuriyet’in temel değerlerine vurgu yaptı.

 

vali aktaş

 

“CUMHURİYET GÜÇLÜ DEVLETLER ARASINDA YERİNİ ALDI”

Vali Aktaş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 87. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Bağımsızlık mücadelesindeki kararlılığıyla yalnız Türk milletine değil, tüm mazlum uluslara da örnek olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri olan Türkiye Cumhuriyeti, bugün çağdaş uygarlık hedefi doğrultusunda güçlü devletler arasında yerini almıştır.

 

“CUMHURİYETİMİZİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

Aziz milletimiz, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarıyla aydınlattığı yolda, yüksek bir inanç ve şuurla Cumhuriyetine sahip çıkmaya devam edecektir. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Fırıncılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, 27 Mayıs Çarşamba günü
Sıradaki Haber Kocaeli’de Kurban Bayramı’nda fırınlar 2 gün kapanacak