Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener Üşümezsoy açıkladı: ‘En rahat uyuyacağım şehir…’

İstanbul’daki 6.2’lik depremin ardından Sındırgı’daki 6.1’lik depremi de bilen Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Türkiye’de deprem korkusu olmadan en rahat uyuyabileceği şehrin İstanbul olduğunu söyledi.

İstanbul'daki 6.2'lik depremin ardından Sındırgı'daki 6.1'lik depremi de bilen Prof.

23 Nisan’da yaşanan 6.2 büyüklüğündeki İstanbul depremi sonrası gündeme gelen Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, pazar günü Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6.1’lik depremi de önceden tahmin ettiği ortaya çıktı.

“EN RAHAT UYUYABİLECEĞİM ŞEHİR İSTANBUL”

Show Haber’e konuşan Üşümezsoy, Türkiye’de deprem korkusu olmadan en rahat uyuyabileceği şehrin ise İstanbul olduğunu belirtti.

rahat

“100 YIL KIRILMA BEKLEMİYORUM”

Şener Üşümezsoy, olası büyük İstanbul depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. “İstanbul için 100 yıl boyunca büyük bir kırılma beklemiyorum” diyen Üşümezsoy, “Kırılmayan kesim Sındırgı’ydı. Orada beklenen deprem gerçekleşti. Bu fay hattı artık tehlikesini yitirmiş gibi duruyor. Zaten başından beri söylediğim noktaydı. Simav’daki depremlerden yola çıkarak bu tabloyu ortaya koymuştum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli yeni haftaya güneşli bir gökyüzüyle başlasa da, Meteoroloji Genel
Sıradaki Haber Kocaeli’de bahar güneşi yerini sağanak yağışa bırakıyor