Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tekne alabora oldu: 1 kişi kayıp

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde balık tutmak için Atatürk Barajı’na açılan 5 arkadaştan biri, teknenin devrilmesi sonucu suda kayboldu. Kayıp şahsı bulmak için ekipler bölgede çalışma başlattı.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde balık tutmak için Atatürk Barajı’na açılan 5

Dört kişi kıyıya ulaştı

Adıyaman’da Atatürk Barajı göletinde yaşanan tekne kazası endişeye neden oldu. Kahta ilçesinde balık tutmak amacıyla baraja açılan 5 arkadaşın bulunduğu tekne, henüz bilinmeyen bir nedenle alabora oldu. Kazanın ardından teknede bulunan 4 kişi, kendi çabaları ve çevredeki vatandaşların yardımıyla kıyıya çıkmayı başardı. Ancak 30 yaşlarında olduğu öğrenilen Ömer Çakır, suya düştükten sonra gözden kayboldu.

Arama çalışmaları başlatıldı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, jandarma ve polis dalgıç ekipleri sevk edildi. Ekipler, suda kaybolan Ömer Çakır’a ulaşabilmek için gölette arama çalışmalarını sürdürüyor.

ALABORA

Soruşturma sürüyor

Olayla ilgili olarak güvenlik güçleri tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giresun’un Bulancak ilçesinde Çarşamba sabahı evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir
Sıradaki Haber Emekli öğretmen denizde ölü bulundu!