Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trafik faciası! Tek taraflı trafik kazası can aldı

Muğla’nın Ula ilçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kimliği henüz belirlenemeyen şahısla ilgili çalışmalar sürerken, kazanın nedeni araştırılıyor.

Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir

Muğla’nın Ula ilçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatılırken, kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Tek Taraflı Kaza Can Aldı

Kaza, Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Ataköy Mahallesi’nde meydana geldi. Tek taraflı trafik kazasının ardından yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı kontrollerde araçta herhangi bir sıkışmanın bulunmadığı tespit edildi. Sağlık ekipleri ise araçta bulunan bir kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Trafik faciası! Tek taraflı trafik kazası can aldı

Kimlik Tespiti İçin Çalışma Başlatıldı

Kazada yaşamını yitiren kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Yetkililer, kimlik tespit işlemlerinin tamamlanmasının ardından gerekli resmi sürecin yürütüleceğini bildirdi.

Kazayla İlgili İnceleme Sürüyor

Jandarma ekipleri, kazanın meydana geliş nedenini belirlemek amacıyla olay yerinde inceleme yaptı. Tek taraflı kazanın nasıl meydana geldiğinin netlik kazanması için soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Trafik faciası! Tek taraflı trafik kazası can aldı

Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Adalet Bakanı Akın Gürlek, yasa dışı bahis ve şike soruşturması
Sıradaki Haber Erdoğan, “Kökünü kazıyacağız” demişti: Kulüp yöneticileri gözaltında!