Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TBMM’de gerilim tavan yaptı!

TBMM Genel Kurulu’nda, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ile CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır arasında sert sözlerin ve karşılıklı tartışmanın yaşandığı gergin anlar yaşandı.

TBMM Genel Kurulu’nda, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ile

Genel Kurul, Meclis Başkan Vekili Celal Adan yönetiminde toplanırken, milletvekillerine verilen 1 dakikalık süre içinde söz alan Mervan Gül, CHP’li Başarır’ı Cumhurbaşkanı’na yönelik sözleri nedeniyle sert ifadelerle eleştirdi. Gül, “Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik alçakça tehdit ve hakaretler, ahlaksızlığın ve çirkefliğin zirvesidir. Bu sözler ne demokrasiye ne de milletimizin değerlerine sığar” dedi.

TBMM’de gerilim

Gül’ün konuşması sırasında CHP’li milletvekilleri tepki göstererek masalara vurdu. Bu sırada CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı arasında karşılıklı sataşmalar yaşandı. İki milletvekili birbirlerine sert ifadeler kullandı ve kısa süreli gerginlik yaşandı.

Meclis Başkanvekili Celal Adan, ortamı yatıştırmak için araya girerek milletvekillerine temiz ve saygılı bir dil kullanmaları gerektiğini hatırlattı.

TBMM

Yaşanan tartışma, Genel Kurul’da gerginliğin tırmandığı anlardan biri olarak kayıtlara geçti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, 2026 yılına girerken
Sıradaki Haber Mühip Kanko: Saray ekonomisi borç yüküyle vatandaşı sıkıştırıyor