Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın’dan başsağlığı mesajı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, hayatını kaybeden İlim Yayma Vakfı Eğitim Danışmanı ve Vefa Yurdu eski yöneticisi Ömer Aydın için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, hayatını kaybeden İlim Yayma

İlim dünyasının acı kaybı

İlim Yayma Vakfı bünyesinde eğitim danışmanlığı görevini yürüten ve bir dönem Vefa Yurdu yöneticiliği yapan Ömer Aydın’ın vefatı, sevenleri ve eğitim camiası tarafından üzüntüyle karşılandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yayımladığı mesajda merhumun ilim ve gençlik yolundaki hizmetlerine dikkat çekerek derin üzüntüsünü dile getirdi.

Gençliğe adanan bir ömür

Başkan Büyükakın, taziye mesajında Ömer Aydın’ın hayatını genç nesillerin yetişmesine ve ilmi çalışmalara vakfettiğini vurguladı. Aydın’ın topluma sunduğu katkıların daima hayırla anılacağını belirten Büyükakın, merhumun kıymetli bir değer olduğunu ifade etti. Mesajda, “Ömrünü gençliğe, ilme ve vefaya adayan kıymetli büyüğümüz Ömer Aydın’a Allah’tan rahmet diliyorum” ifadeleri yer aldı.

Ailesine ve İlim Yayma camiasına sabır dileği

Vefat haberinin ardından taziye dileklerini ileten Başkan Büyükakın, kederli aileye ve İlim Yayma Vakfı camiasına başsağlığı temennisinde bulundu. Mesajını “Mekânı cennet olsun” duasıyla tamamlayan Büyükakın, merhumun aziz hatırasının eğitim dünyasında yaşatılacağını kaydetti.

mesajı

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Oyun Sahnesi İzmit Şehir Tiyatrosu, 2026 sezonunda "meta-tiyatro" formundaki yeni
Sıradaki Haber Sahnenin dördüncü duvarı yıkılıyor!