Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Son dakika… Şiddetli deprem! Vatandaşlar sokağa döküldü

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde gece yarısı meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de yoğun şekilde hissedildi. Sarsıntıyla birlikte panik yaşayan çok sayıda vatandaş sokaklara döküldü.

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde gece yarısı meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem,

​Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Gaziantep’in Nurdağı ilçesi merkezli bir deprem kaydedildi. Saat 00:08’de yaşanan sarsıntı, başta Gaziantep merkez olmak üzere komşu illerde de hissedilerek kısa süreli paniğe neden oldu.

Son dakika... Şiddetli deprem! Vatandaşlar sokağa döküldü

​Sarsıntı Yerin 7 Kilometre Derinliğinde Oluştu

​Depremin büyüklüğü 4.6 (Mw) olarak ölçülürken, sarsıntının yerin yaklaşık 7.01 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirlendi. Sığ derinlikte meydana gelmesi nedeniyle deprem, yüzeyde oldukça güçlü bir şekilde hissedildi.

Son dakika... Şiddetli deprem! Vatandaşlar sokağa döküldü

​Vatandaşlar Geceyi Sokakta Geçiriyor

​Sarsıntının hissedilmesiyle birlikte evlerinde büyük korku yaşayan vatandaşlar, kendilerini hızla dışarıya attı. Nurdağı ve çevre bölgelerde sokağa çıkan çok sayıda kişinin parklar ve açık alanlardaki bekleyişi sürüyor.

​İlk belirlemelere göre can veya mal kaybına ilişkin henüz resmi bir ihbar ulaşmazken, ekiplerin sahada tarama çalışmalarına başladığı bildirildi.

 

 

Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Saadet Partisi ve DEVA Partisi’nin ortaklaşa düzenlediği "Türkiye Buluşmaları" programı,
Sıradaki Haber Arıkan Kocaeli’den seslendi: “Bu mücadele hak yiyenlerle hakkı yenenlerin mücadelesidir.”