Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Silahlı kuyumcu soygunu kamerada

İzmir’in Aliağa ilçesinde motosikletle gelen kasklı ve pompalı tüfekli iki şüphelinin bir kuyumcu dükkanını soyduğu anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Soyguncular, çevreye ateş açarak olay yerinden kaçtı.

İzmir’in Aliağa ilçesinde motosikletle gelen kasklı ve pompalı tüfekli iki

Soygun anı güvenlik kamerasında

Olay, saat 16.30 sıralarında Şakran Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi. Motosikletle dükkanın önüne gelen kasklı iki şüpheliden biri müşteri kılığında içeri girerken, diğeri pompalı tüfekle arkasından dahil oldu. Silahı gören iş yeri sahibinin panikle dışarı kaçtığı anlar kameralara yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin çekmece ve raflardaki bir miktar altını hızla alarak dükkandan çıktıkları görüldü.

silah

Esnafa ateş açıp kaçtılar

Soygunu fark ederek müdahale etmek isteyen çevredeki esnafı uzaklaştırmak isteyen şahıslar, ellerindeki pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açtı. Şüpheliler, soygunun ardından geldikleri motosiklete binerek hızla gözden kayboldu. Silah sesleri üzerine bölgede kısa süreli panik yaşandı.

Jandarma ekipleri çalışma başlattı

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuran ekipler, kaçan iki şahsın kimlik tespiti ve yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dilovası'nda 3'ü çocuk 7 işçinin yaşamını yitirdiği Ravive Kozmetik Fabrikası
Sıradaki Haber Ravive katliamında flaş gelişme: Dilovası Belediyesi’nde başkan yardımcısı dahil 8 gözaltı!