Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehit babasına yapılan saygısızlığa İZGAZ’dan açıklama geldi

İZGAZ, Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan Ömür Ertuğrul Sarı’nın babasına yönelik saygısızlık iddiaları sonrası açıklama yaptı.

İZGAZ, Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan Ömür Ertuğrul Sarı’nın babasına yönelik

Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı’nın babası Bayram Sarı, Kocaeli’deki doğal gaz dağıtım şirketi İZGAZ’da bir personel tarafından saygısızlığa uğramıştı.

izgaz

Konuyla ilgili İZGAZ’dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“5 Eylül 2025 Cuma günü İZGAZ Müşteri Hizmetleri’ne yeni uygulanmaya başlanan “şehit yakını ve gazi tarifesi” başvurusu için gelen müşterimizden, ilgili tarifeye geçiş için şart koşulan ikametgah belgesi istenmiştir. Getirilen ikametgah belgesindeki adres ile doğalgaz sözleşmesindeki adresin aynı olmaması nedeniyle belgenin düzeltilmesi istenmiştir. Başvuru şartlarındaki eksikliğin giderilmesi talebi sonrası müşterimiz ile personelimiz arasında tartışma yaşanmıştır. Çözüm odaklı kurum kültürümüz gereği aynı gün müşterimizin başvurusu tamamlanmıştır. Aynı zamanda müşteri hizmetleri ofisi danışma personeli hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. Ülkemizin varlığı için canını ortaya koyan Şehidimize ve bu büyük acı ile yaşayan ailesine ilişkin herhangi bir saygısızlık yapılması mümkün değildir ve asla kabul edilemez.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Adalet Bakanı Akın Gürlek'in duyurduğu 15 bin kişilik dev personel
Sıradaki Haber 15 bin personel alınacak, İşte kadro ve başvuru detayları!