Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ramazan ayını vatandaşlarla geçiriyor

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, iftarı da sahuru da vatandaşlarla birlikte yaparak, “Ramazan’ın bereketini birlikte yaşamak, gönül sofralarında buluşmak, bizlere büyük bir mutluluk veriyor” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, iftarı da sahuru da

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan ayında hemşehrileri ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Haftanın her günü mesaisinin büyük bölümünü hemşehrileri ile bir araya gelmek için harcayan Başkan Sezer, Düzağaç Mahallesi geleneksel iftar programına katıldı. Sezer, iftar sofrasında Ramazan ayının manevi atmosferini hemşehrileri ile paylaşarak orucunu açtı.

Ramazan ayını vatandaşlarla geçiriyor

İftar programının ardından teravih namazını de hemşehrileri ile ede eden Başkan Sezer, namaz sonunda gençlerle sohbet etti. Sahur vaktine kadar hemşehrileri ile birlikte hasbihal eden Sezer, “Ramazan ayı, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmenin en güzel zamanıdır. Gölcük’ün her mahallesinde hemşehrilerimizle bir araya gelerek iftar sofralarını paylaşmak, dilek ve temennilerinizi doğrudan dinlemek bizim için çok değerli. Ramazan’ın bereketini birlikte yaşamak, gönül sofralarında buluşmak, bizlere büyük bir mutluluk veriyor” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kartepe’de yapımı süren ücretsiz etüt merkezi, 650 metrekarelik alanda 9
Sıradaki Haber Kocaeli’de gençlere ücretsiz etüt merkezi