Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öztürk İKM’de istifaları durduramıyor! Derneğin kadın kolları başkanı da istifa ett

Üç dönemdir başkanlık yapan ve derneğini adeta kendi çiftliğine çeviren Murat Öztürk, hakkındaki usulsüzlük iddiaları ve son olarak kadın gazetecilere yönelik ahlaksız söylemleriyle gündemden düşmemeye devam ediyor. Ancak, bu skandallar sadece eleştirilerle sınırlı kalmıyor; dernekteki istifalarla da sarsılıyor.

Üç dönemdir başkanlık yapan ve derneğini adeta kendi çiftliğine çeviren

Üç dönemdir başkanlık yapan ve derneğini adeta kendi çiftliğine çeviren Murat Öztürk, hakkındaki usulsüzlük Skandallarla gündeme gelen İzmit Kent Merkezi (İKM) Derneği Başkanı Murat Öztürk, bu kez de dernekteki istifalarla da sarsılmaya devam ediyor.

Üç dönemdir başkanlık yapan Murat Öztürk, derneğini adeta kendi çiftliğine çevirdiği ve birçok usulsüzlükle anıldığı iddialarıyla sıkça eleştiriliyordu.

YÖNETİMİ ÇOK TEPKİLİ

Hakkında çıkan iftira ve skandallara ilişkin herhangi bir açıklama yapmayan Öztürk, dernek üyelerinin ve yönetiminin yoğun tepkisiyle karşı karşıya kaldı.

ÖZGE SÜMER DE İSTİFA ETTİ

Geçtiğimiz hafta, derneğin Genel Sekreteri Davut Çevik, noter aracılığıyla istifasını sunmuştu. Bu istifanın şokunu atlatamayan Öztürk’e en ağır darbe İKM Derneği’nin kadın kolları başkanı aynı zamanda muhasibi Özge Sümer’den geldi

ÖZTÜRK’ÜN YÖNETİMİ ÇÖKÜŞTE

İlimizin tanınmış esnafı olan derneğin kadın kolları başkanı Sümer, akşam saatlerinde istifasını verdi. İKM’de başka istifaların da yaşandığı ve Öztürk’ün bu gelişmeleri engelleyemediği öğrenildi.

Dernekte yaşanan bu çalkantılar, Öztürk’ün başkanlığının sorgulanmasına ve İKM üyelerinin geleceğe dair belirsizliğe düşmelerine yol açıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş Berat kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Sıradaki Haber Vali Aktaş’tan Berat Kandili mesajı