Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Okul öncesi öğrencilere eğitim desteğine devam ediliyor

Başiskele Belediyesi, okul öncesinde eğitim gören öğrencilerin ilkokula geçişte oryantasyon sürecini kaliteli geçirebilmeleri için ilçe genelinde tüm anaokullarına “Okul Öncesi Eğitim Seti” dağıtımı gerçekleştirdi.

Başiskele Belediyesi, okul öncesinde eğitim gören öğrencilerin ilkokula geçişte oryantasyon

Başiskele’de eğitimin başarı çıtasını daha da yükseklere taşımak adına eğitim ve öğretimin ilk kademesinden itibaren eğitime desteğini sürdüren Başiskele Belediyesi, geçen yıl başlattığı “Okul Öncesi Eğitim Seti Desteği”ni bu yıl da sürdürdü.

BAŞKAN ÖZLÜ KENDİ ELLERİYLE MİNİKLERE HEDİYELERİNİ VERDİ

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde eğitime ve gelecek nesillere desteğini durmaksızın sürdüren Başiskele Belediyesi, 2025-2026 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlamasıyla ilkokul 1. sınıflarla başlattığı kırtasiye seti desteğinin ardından okul öncesi öğrencilere de eğitim seti desteği sağladı.

46 OKULDA 2600 ÖĞRENCİYE EĞİTİM SETİ DAĞITILACAK

Okul öncesi dönemden üniversite hayatına kadar öğrenci kardeşlerine destek veren gençlerin Yasin Abisi, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele Gül Bahçesi Anaokulu’nda düzenlenen Okul Öncesi Öğrencilere Eğitim Seti Dağıtım Programı’na katıldı. Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Şendoğan ile birlikte minik öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Özlü, öğrencilerin hediyelerini kendi elleriyle teslim etti. Hediye setlerini çok beğenen çocuklar, sevinçli anlar yaşarken teşekkürlerini Başkan Özlü’ye sarılarak ilettiler.

okul öncesi

Başiskele Gül Bahçesi Anaokulu’ndan itibaren başlatılan “Okul Öncesi Eğitim Seti Dağıtımı” ilçe genelindeki 46 okulda eğitim gören 2600 öğrenciye yapılacak.

okul öncesi

öğrenciler

Minik öğrencilerin bu güzel anlarına ve sevinçlerine ortak olan Başkan Özlü konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:“Başiskelemizin en kıymetli emaneti olan evlatlarımız için eğitime yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Bir şehir, ancak güçlü bir eğitimle geleceğe yürür. Gül Bahçesi Anaokulu’nda gerçekleştirdiğimiz okul öncesi eğitim seti dağıtımı ile Başiskelemizdeki tüm okul öncesi kurumlarına ulaştıracağımız bu önemli desteğin temsili ilk adımını gerçekleştirdik. Her mahallemize, her ailemize ve her çocuğumuza eşit imkânlar sunma gayretiyle Başiskelemizin yarınlarını inşa ediyoruz.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında
Sıradaki Haber Kocaeli Milli Eğitim Müdürü’nden ibretlik açıklama