Açılışta neler yaşandı?
Fethiye’de yeni hizmete giren bir meyhanenin açılış törenine katılan Taşkın’ın dua ettiği görüntüler kısa sürede gündem oldu. Törende konuşma yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, yeni işletmenin bölge ekonomisine katkı sağlayacağını vurgularken Belediye Başkan Yardımcısı Veli Uysal da işletme sahibine hayırlı kazançlar diledi.

Emekli imamın tepkisi
40 yıllık imamlık kariyerinin ardından kısa süre önce emekli olan Ferhat Taşkın, kendisine yönelik yoğun eleştirilere sessiz kalmadı. Sosyal medyada hakaret içerikli yorumların hedefi olduğunu belirten Taşkın, görüntüleri paylaşanları sert bir dille eleştirdi.
Taşkın açıklamasında şunları söyledi: “Sırf oradaki içki meselesini bahane ederek sosyal medyada paylaşım yapan kendini bilmez kişileri Allah’a havale ediyorum. Ben çok mağdurum. Sadece şahsıma değil, din üzerinden yapılan hakaretlere de son derece üzüldüm. Böyle bir şey olacağını bilseydim evimden çıkmazdım. Hem kendi camiama hem de dini çevrelere sıkıntı yaşattığım için başta Allah’tan af diliyorum.”
