Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metruk Binalar Tek Tek Yıkılıyor

Körfez Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan, emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı devam ediyor. Körfez Belediyesi ekipleri tarafından, ilçe sınırları içerisinde ikamet edilmeyen yapılar ile bir kısmının yıkılması sebebiyle yapı bütünlüğü bozulmuş olan ve her an yıkılma tehlikesi yaratan metruk binalar kontrollü bir şekilde yıkılıyor. Belirlenen metruk binalar hakkında, sahiplerinin izni doğrultusunda işlem

Körfez Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan, emniyet ve sağlık açısından risk

Körfez Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan, emniyetve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Körfez Belediyesi ekipleri tarafından, ilçe sınırları içerisinde ikamet edilmeyen yapılar ile bir kısmının yıkılması sebebiyle yapı bütünlüğü bozulmuş olan ve her an yıkılma tehlikesi yaratan metruk binalar kontrollü bir şekilde yıkılıyor. Belirlenen metruk binalar hakkında, sahiplerinin izni doğrultusunda işlem yapılıyor.Metruk binaların özellikle kötü amaçlarla kullanılması nedeniyle vatandaşlardan şikayet aldıklarını belirten yetkililer, “Mahalle sakinlerimizin, mahallerinde güvenli bir şekilde yaşamaları çok önemli. Bu nedenle, mahallelerimizde, terk edilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş,yangınve göçme tehlikesi arz eden binaları, olumsuz bir durumla karşılaşmadan önce yıkıyoruz. Belediyemize gelen bilgiler doğrultusunda önce bu yapıların sahipleri ile irtibata geçiyoruz, yasal prosedürü tamamlıyoruz. Gerekli izinler aldıktan sonra kontrollü bir şekilde yıkım işlemini gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.Körfez, belediyeZabıta Müdürlüğü ekipleri de yıkımlar sırasında çevrede güvenlik önlemi alıyor.