Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kurtarıldıktan sonra gazeteciye saldırdı!

Aksaray’da 4. katın balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulunan 17 yaşındaki genç, polis ekiplerince ikna edildi. Sağlık kontrolü için ambulansa bindirilen şahıs, arka kapıdan fırlayarak kendisini görüntüleyen gazeteciye küfürlerle saldırdı ve uzun süre kovaladı.

Aksaray’da 4. katın balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulunan 17 yaşındaki

Balkonda can pazarı yaşandı

Olay, Aksaray merkez Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5413 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 4 katlı Serkan Apartmanı’nın son katında ailesiyle birlikte ikamet eden 17 yaşındaki Y.T., henüz bilinmeyen bir nedenle dairesinin balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulundu. Genç çocuğun balkondaki tehlikeli anlarını gören ailesi, büyük bir panikle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek acil yardım talep etti.

Ekipler seferber oldu, ikna edildi

İhbarın ardından bölgeye kısa sürede emniyet, acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, her türlü olumsuzluğa ve düşme riskine karşı balkonun hemen altına hızlıca havalı atlama yatağı açarak geniş güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekiplerinin aşağıda hazır bekletildiği can pazarında, daireye giren polis ekipleri balkondaki genci sakinleştirmek için yoğun bir çaba sarf etti. Polisin profesyonel ikna çalışmaları neticesinde 17 yaşındaki Y.T., kısa sürede kararından vazgeçirilerek balkondan güvenli alana alındı.

Ambulans kapısından fırlayıp gazeteciye saldırdı

Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere apartman önünde bekleyen ambulansa bindirilen genç, bu sırada akılalmaz bir asayiş olayına imza attı. Sedye üzerindeyken aniden hareketlenen Y.T., ambulansın arka kapısını açarak dışarı fırladı ve olay yerinde görevini yapan gazetecinin üzerine küfürler savurarak atladı. Saldırının şiddetiyle gazetecinin kamerası yere düşüp sarsılırken, polisin elinden sıyrılmayı başaran öfkeli genç, kaçmaya çalışan muhabirin peşini bırakmayarak uzun süre kovaladı.

Saldırı anı kamerada

Saldırı, darp ve tehlikeli kovalama anları ise gazetecinin açık kalan kamerası tarafından anbean kaydedildi. Bölgedeki polis ekiplerinin duruma biber gazıyla müdahale etmesi üzerine çılgına dönen genç yeniden kontrol altına alınarak kelepçeli şekilde ambulansa bindirildi. Saldırıya uğrayan gazeteci güvenlik amacıyla polis aracına bindirilirken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı yaşanan feci olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlattı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin son bir
Sıradaki Haber Emniyetten çocuk dilenciliğine sıkı denetim!