Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOSTÜ’de akademik yıl törenle açıldı

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yıl Açılış Töreni, Vali İlhami Aktaş’ın katılımıyla gerçekleşti.

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yıl Açılış Töreni,

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen açılış törenine Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli AK Parti Milletvekilleri; Sadettin Hülagü ve Veysal Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün, Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Kamil Kaya, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk,

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Talip Emiroğlu, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Başiskele Kaymakamı Soner Şenel, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Ünlü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve T.C Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim görevlileri, öğrencileri ve davetliler katıldı.

kostü

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nin tanıtımının yapıldığı video gösterimi ile devam etti. 2025-2026 Akademik yılının ilk dersi Kocaeli AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü tarafından verildi. Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve kurulan stantların gezilmesi ile program sona erdi.

kostü kostü

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çocukların okul ortamında daha sağlıklı beslenmesini hedefleyen ve beslenme alışkanlıklarını
Sıradaki Haber Okullara yeni yasaklar geliyor: 500 bin TL cezası var!