Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köprüde intihar etmişti: Can verdi

Kocaeli ve Yalova’yı birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü’nde meydana gelen üzücü olayda, 21 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Köprü korkuluklarından aşağı bırakan K.A., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kocaeli ve Yalova’yı birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü’nde meydana gelen üzücü

Olayın ihbar edilmesiyle birlikte bölgeye hızla deniz polisi, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu denizden ağır yaralı olarak çıkarılan 21 yaşındaki K.A., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından vakit kaybedilmeden Altınova Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastanenin acil servisinde yoğun bakıma alınan genç kadın için doktorlar saatlerce süren bir yaşam mücadelesi verdi. Ancak yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen K.A.’nın hayatını kaybettiği bildirildi. Genç kadının acı haberi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

et

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan trajik olayla ilgili adli makamlar tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı. Polis ekipleri, olayın nedenine ilişkin bulguları değerlendirirken, çevredeki görgü tanıklarının ifadelerine başvuruluyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde cadde ortasında düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi
Sıradaki Haber Cadde ortasında silahlı saldırı! Polis şüphelinin peşinde