Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaman’dan şehit ailelerine: “Yalnız bırakmayacağız”

Kartepe’de şehit ve gazi aileleri iftar sofrasında misafir edildi. Programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim başımızın tacıdır. Onların kıymetli ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız” dedi.

Kartepe’de şehit ve gazi aileleri iftar sofrasında misafir edildi. Programda

Programda Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk ve Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, şehit ve gazi aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi. İftar yemeği sonrasında İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan tarafından dua edilirken, şehit ile gazi ailelerine ve çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim başımızın tacıdır. Onların kıymetli ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Sizler bizim için en büyük değersiniz. Şehitlerimizin emaneti, gazilerimizin kıymetli aileleriyle iftar soframızda bir araya geldik. Ramazan’ın manevi ikliminde dayanışma ve kardeşliği hissederken, vatanımız için fedakarlık gösteren kahramanlarımızı rahmet ve minnetle andık. Şehit ve gazi yakınlarımıza sağlık, huzur ve esenlik dolu bir Ramazan diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dilovası'nda Kurban Bayramı dolayısıyla yetim ve ihtiyaç sahibi 400'ü aşkın
Sıradaki Haber O ilçede belediyeden 400’ü aşkın çocuğa bayramlık