Yarın saat 14.30’da Eryaman’da
Kocaelispor, 26 Nisan Pazar günü saat 14.30’da başlayacak mücadelede Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Eryaman Stadyumu’nda oynanacak bu kritik karşılaşma, her iki takımın ligdeki kaderi açısından büyük önem taşıyor. Özellikle Galatasaray ve Göztepe karşısında sergilediği dirençli futbolla futbol kamuoyunun takdirini toplayan temsilcimiz, bu formunu Ankara‘da da sürdürmek niyetinde.

Maçın hakemi Mehmet Türkmen
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, bu zorlu müsabakada Mehmet Türkmen düdük çalacak. Türkmen’in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Murat Şener yaparken, dördüncü hakemlik görevini Berkay Erdemir üstlenecek. Hakem heyetinin son dönemdeki tartışmalı kararların ardından bu maçta sergileyeceği yönetim merakla bekleniyor.
Şehir tek yürek oldu
Hafta boyunca hazırlıklarını tesislerde yoğun bir tempoda sürdüren Kocaelispor’da teknik heyet, oyuncuların motivasyonundan oldukça memnun. Hodri Meydan taraftar grubunun bin kişilik kapalı gişe deplasman organizasyonu ve Anıtkabir ziyaretiyle taçlanacak olan bu pazar, Kocaelispor için sadece bir maç değil, kentin birliğini sergileyeceği bir gün olacak. Hedef; taraftarın itici gücüyle Başkent’ten zaferle ayrılmak.

