Sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkilerin ve taraftarların haklı isyanının ardından, Kocaelispor yönetiminden jet hızında resmi ve çok sert bir açıklama geldi.
“KABUL EDİLEMEZ BİR PROVOKASYON, HESAP VERECEKLER!”
Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, gerçekleştirilen çirkin eylem en sert dille kınanırken, olayın arkasındaki kişi veya kişilerin adalet önünde hesap vermesi için hemen harekete geçildiği vurgulandı. Kocaelispor yönetiminin zehir zemberek bir dille kamuoyuyla paylaştığı bildiride şu ifadelere yer verildi:
“Sosyal medyada, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Kocaelispor formamızın yakıldığına ilişkin görüntüler kabul edilemez bir provokasyondur. Kocaelispor forması; 60 yılı aşkın köklü tarihimizin, büyük camiamızın, alın terinin ve onurlu mücadelesinin simgesidir. Hiç kimse bu değerlere yönelik saygısızlığı meşrulaştıramaz.”

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI: KOCALİSPOR YÖNETİMİ O SÖZÜ VERDİ
Yaşanan bu çirkin provokasyonun ardından yeşil-siyahlı yönetim, bu saygısızlığı yapanların cezasız kalmayacağını belirtti. Olayın hukuki boyutunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirten kulüp yetkilileri, taraftarları sağduyuya davet ederken arma ve formaya uzanan ellerin hukuk önünde en ağır cezayı alması için tüm emniyet ve yargı birimleriyle koordineli şekilde hareket ettiklerini duyurdu.
Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
