Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’a Bruno Petkovic müjdesi

Kocaelispor’da bir süredir diz sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Bruno Petković’in sahalara dönüşü için geri sayım başladı.

Kocaelispor’da bir süredir diz sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Bruno

Kocaelispor’da bir süredir diz sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Bruno Petkovic’in sahalara dönüşü için geri sayım başladı. Kulüp çevrelerinden edinilen bilgilere göre, deneyimli oyuncunun planlanan takvime uygun ilerlemesi halinde yeniden formasına kavuşması bekleniyor.

Başakşehir Maçı Hedefte

Sağlık ekibinin kontrolünde tedavi süreci devam eden Petkovic’in, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması durumunda 5 Nisan’da Başakşehir FK ile oynanacak karşılaşmada görev alması planlanıyor. Teknik heyetin, oyuncuyu bu mücadeleye yetiştirmek için özel bir program uyguladığı öğrenildi.

Bayram Sonrası Takıma Katılacak

Tecrübeli futbolcunun, Ramazan Bayramı’nın ardından takımla birlikte çalışmalara başlaması öngörülüyor. Antrenman performansına göre son durumu değerlendirilecek olan Petkovic’in, fiziksel yeterliliğinin uygun görülmesi halinde maç kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor’un etkin üniversite taraftar oluşumu Üni Hodri Meydan, yeni sezon
Sıradaki Haber Kocaelispor camiasına çağrı: Üni Hodri Meydan 3 Temmuz’da toplanacak!