İşte tüm detaylar…
Zorlu deplasman öncesinde yeşil-siyahlı renklere gönül vermiş 5 avukatın, İstanbul’daki mücadelede tribündeki yerini alacağı öğrenildi. Taraftarlarla birlikte deplasman yolculuğuna katılacak olan hukukçular, sadece birer izleyici olarak değil, olası bir aksilikte devreye girecek bir “hukuki destek ekibi” olarak görev yapacak.
TARAFTARIN YANINDA OLACAKLAR
Özellikle deplasman tribünlerinde zaman zaman yaşanan giriş-çıkış problemleri, asılsız gözaltılar veya taraftar haklarının ihlali gibi durumlara karşı anında müdahale etmeyi hedefleyen bu organizasyon, Türkiye’deki taraftar kültürü açısından da örnek bir adım olarak nitelendiriliyor. Temsilcimiz Kocaelispor taraftarlarının İstanbul’da herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına görev yapacak olan avukatlar, karşılaşma sonuna kadar tribünde teyakkuzda olacak.

İŞTE DİKKAT ÇEKEN DETAYLAR
Alınan bu karar, yeşil-siyahlı camianın bütünleştiğinin ve kulübün taraftarlarını sadece saha içinde değil, her türlü platformda koruma kararlılığında olduğunun bir göstergesi olarak yorumlandı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu hamle, maça gidecek olan taraftarlar arasında da memnuniyetle karşılandı.
İşte Kocaeli Gazetesi ailesi olarak temsilcimiz Kocaelispor’a bu zorlu mücadelede başarılar diler, taraftarımızın kazasız belasız bir şekilde kente dönmesini temenni ederiz.
