Körfez’deki tesislerde gerçekleştirilen son antrenmanla maç taktiğini netleştiren Teknik Direktör Selçuk İnan ve öğrencileri, tesis çıkışında sürpriz bir destekle karşılaştı. Takımı yalnız bırakmayan minik taraftarlar, futbolculara sevgi gösterilerinde bulunarak zorlu mücadele öncesinde moral depoladı.
MAÇ SAATİ BEKLENİYOR: KAMP MERKEZİ BELLİ OLDU
Saat 17.30 sularında Körfez’den hareket eden kafile, İstanbul’a ulaşarak konaklayacağı otele yerleşti. Kocaelispor’un maç saatine kadar Le Meridien Istanbul’da kampa gireceği ve burada dinlenerek taktik toplantılarını gerçekleştireceği öğrenildi.

PAZAR AKŞAMI NEFESLER TUTULACAK
Kocaelispor’un Kasımpaşa’ya konuk olacağı bu önemli randevu, 3 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda başlayacak. Yeşil-siyahlı camia, bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek Süper Lig yolunda kritik bir engeli daha aşmayı hedefliyor.
