23-25 Temmuz 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen Spor Toto 15 Temmuz Süper Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 55 kilo kategorisinde altın madalyaya uzanan Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Kadir Musab Tabak, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Başiskele Gübretaş İlkokulu öğrencisi olan başarılı sporcuya ziyarette annesi Zeynep Tabak ile babası Gökhan Tabak da eşlik etti.
Vali Aktaş’tan genç sporcuya başarı dileği
Vali İlhami Aktaş, Türkiye şampiyonu Kadir Musab Tabak ile bir süre sohbet ederek elde ettiği önemli başarıdan dolayı kendisini tebrik etti. Minik sporcunun gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla yeni başarılara imza atacağına inandığını belirten Aktaş, başarılarının devamını diledi.
Tabak ailesinden teşekkür
Ziyaret sırasında Kadir Musab Tabak’ın annesi Zeynep Tabak ile babası Gökhan Tabak da Vali İlhami Aktaş’a kendilerini kabul ettiği için teşekkürlerini iletti. Türkiye şampiyonluğuyla Kocaeli’ni gururlandıran Kadir Musab Tabak’ın başarısı, genç sporcular için de örnek bir başarı hikâyesi olarak dikkat çekti.
Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
