Kocaeli’nin İzmit ilçesinde gündüz saatlerinde yaşanan silahlı kavga, mahallede kısa süreli paniğe neden oldu. Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanda çıkan tartışma, silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda 2 kişi yaralanırken, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Apartmandan gelen sesler sonrası silahlar patladı
Edinilen bilgilere göre olay, saat 11.00 sıralarında Cumhuriyet Bulvarı’ndaki bir apartmanda meydana geldi. Apartmandan yükselen tartışma sesleri ve bağırışların ardından silah sesleri duyuldu. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar büyük korku yaşarken, ihbar üzerine ekipler hızla olay yerine yönlendirildi.

Tartışma büyüdü, 2 kişi yaralandı
Polisin olay yerinde yaptığı ilk incelemelerde, apartmanda başlayan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü ve silah kullanıldığı belirlendi. Kavgada bazı kişilerin darp edildiği, 2 kişinin ise silahla yaralandığı öğrenildi. Yaralılardan birinin ayağından, diğerinin ise elinden yaralandığı belirtildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekiplerinden geniş çaplı soruşturma
Olayın çıkış nedenini belirlemek ve kavgaya karışan kişileri tespit etmek amacıyla polis ekipleri çalışma başlattı. Cumhuriyet Bulvarı’ndaki apartmanda yaşanan silahlı kavga ile ilgili soruşturma sürerken, ekiplerin olayın tüm detaylarını araştırdığı bildirildi.
Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
