19 yaşındayken ailesiyle yaşadığı anlaşmazlık sonrası evden ayrılan Seda Karar, 12 yıldır ortalıkta yok. Annesi Sıdıka Karar, kızının bir an önce bulunması için çaresizce bekliyor.
HATAY İDDİASI VE DEPREM FELAKETİ
Seda’nın son görüldüğü yer olarak belirtilen Hatay’a, 6 Şubat depreminden sonra ablasını gönderen aile, kızlarına ulaşma umuduyla büyük bir hayal kırıklığı yaşamış. Deprem bölgesinde yapılan aramalarda Seda’ya dair herhangi bir iz bulunamamış.
KİMLİK HAREKETİ YOK, MAAŞ ÇEKİLİYOR
Kızının kimlik bilgilerine ait herhangi bir hareketlenme olmaması ve vefat eden babasının maaşının çekilmesi, aileyi daha da endişelendiriyor. Seda’nın nerede olduğu ve ne durumda olduğu büyük bir bilinmeze dönüşmüş durumda.
GÖKHAN İSİMLİ ŞAHIS ÜZERİNDEN ŞİKAYET
Seda, evden ayrılmadan önce tanıştığı Gökhan isimli bir şahıstan şikayetçi olmuştu. Annesine göre Gökhan, Seda’yı kötü amaçlarla kullanmaya çalışmıştı. Bu durum, ailenin şüphelerini daha da artırıyor.
BİR ANNE ARAYIŞTA
Aile, kızlarının ölü ya da diri haberini almak için gün sayıyor. 12 yıllık ayrılık acısıyla yaşayan anne, Seda’yı bulmak için tüm imkanları zorluyor. ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak da kamuoyundan destek isteyen aile, kızlarına dair en ufak bir ipucu bile olsa paylaşılması için çağrıda bulunuyor.
