Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de mide bulandıran görüntü: Belediye affetmedi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştıran ekipler, hayvansal atıklarını doğaya saldığı tespit edilen besi çiftliğine cezai işlem uyguladı. Eksikliklerin giderilmesi için süre verilen tesis, kurallara uymazsa mühürlenecek.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştıran ekipler, hayvansal

Gölcük Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelindeki çevre denetimlerini artırdı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Selimiye Mahallesi köy girişi mevkiindeki Ö.A.’ya ait besi çiftliğini mercek altına aldı.

Ekiplerin incelemesinde tesiste hayvansal atıklar için sızdırmaz beton havuz ve kan çukuru bulunmadığı, mevcut atıkların dere ve kanaletlere karıştığı belirlendi.

Tespit sonrasında çiftliğe giden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, çevre kirliliğini önleyici tedbirleri almadığı gerekçesiyle işletme sahibine idari para cezası uyguladı.

Ekipler, sızdırmaz beton havuzların inşa edilmesi, atık sularının çevreye akışının durdurulması ve atık yönetiminin mevzuata uygun hale getirilmesi için işletmeye süre verdi. Verilen sürede eksikliklerin giderilmemesi halinde çiftliğin mühürlenerek, faaliyetten men edileceği bildirildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçenin yıllardır kanayan yarası
Sıradaki Haber Vatandaş isyan ediyordu, Başkan Özlü müjdeyi verdi