Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de FETÖ operasyonu: 7 yıldır aranan darbeci yakalandı

15 Temmuz darbe girişimine aktif olarak katıldığı gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş müebbet hapis cezası bulunan ve 2019 yılından bu yana firari olan ihraç uzman çavuş yakalandı.

15 Temmuz darbe girişimine aktif olarak katıldığı gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş

Kocaeli’nin Derince ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine aktif olarak katıldığı gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş müebbet hapis cezası bulunan ve 2019 yılından bu yana firari olan ihraç uzman çavuş yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyelerinin deşifre edilmesi ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında çalışma yürüttü. Ekipler, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde aktif rol alan ve “Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme” suçundan hakkında kesinleşmiş müebbet hapis cezası bulunan İ.A.’nın Derince ilçesinde bir evde saklandığını tespit etti.

İhraç edilen eski uzman çavuş olduğu öğrenilen ve 2019 yılından bu yana firari olarak aranan İ.A., polis ekiplerinin belirlediği adrese düzenlediği operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan İ.A., tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'den kiralık araçla ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 56 yaşındaki
Sıradaki Haber Kocaeli’den çıkıp sırra kadem basmıştı: Şok gelişme!