Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de bir haftada yüzden fazla operasyon

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son bir hafta içerisinde il genelinde gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonlarında çok miktarda yasaklı madde ele geçirilirken, 13 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son

Emniyetten 143 ayrı operasyon

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, 13-19 Nisan 2026 tarihleri arasında gerçekleştirdiği 143 operasyonda 154 şahsa adli işlem başlattı. Bu şahıslardan 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 5 şahıs adli kontrol şartıyla, 133 şahıs ise serbest bırakıldı. 3 şahsın ise adli makamlara mevcutlu olarak sevk edileceği bildirildi.

Emniyet operasyonlarında ele geçirilenler:

  • 339 gr Metamfetamin ve 211 gr Bonzai

  • 187 adet Ecstasy ve 143 gr Esrar

  • 83 gr Amfetamin ve 43 gr Bonzai hammaddesi

  • 14 gr Eroin, 11 gr Skunk ve 6 gr Kokain

  • 27 adet Sentetik Ecza ve 4 adet Kenevir bitkisi

  • 12.910 TL nakit para ve 1 adet hassas terazi

Jandarma bölgesinde 14 olay

Aynı tarihler arasında İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince icra edilen 14 operasyonda ise 15 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Şüphelilerden 14’ü serbest yargılanmak üzere serbest bırakılırken, firari durumda olan 1 şahsı yakalama çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Jandarma operasyonlarında ele geçirilenler:

  • 392 gr Bonzai

  • 17 gr Skunk

  • 12 gr Esrar

  • 2 gr Metamfetamin

  • 3 adet Sentetik Ecza

Çalışmalar devam edecek

Yetkililer, il genelinde suçun önlenmesi, uyuşturucu ticaretinin engellenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

bir

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Uşak Belediyesi odaklı yolsuzluk soruşturmasında
Sıradaki Haber Kocaeli bağlantılı operasyonda yeni dalga