Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de bahar havası ama fırtına kapıda!

Kocaeli’de hava sıcaklıkları 25 dereceye kadar çıkacak ancak sabah saatlerinde kuvvetli lodos ve fırtına etkili olacak

Kocaeli’de hava sıcaklıkları 25 dereceye kadar çıkacak ancak sabah saatlerinde

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre Kocaeli bu hafta adeta baharı andıracak. Sıcaklıkların 10 ile 25 derece arasında değişmesi beklenirken, kent genelinde sıcak ve parçalı bulutlu bir hava hâkim olacak. Ancak güzel havaya rağmen önemli bir uyarı geldi.

güneşli

LODOS VE FIRTINA UYARISI

Kocaeli Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiler doğrultusunda sabah saatlerinden itibaren etkisini gösterecek kuvvetli lodos ve fırtınaya karşı vatandaşları uyardı. Valilik açıklamasında, rüzgârın güney ve güneybatı yönlerinden 50–75 km/saat hızla eseceği, öğle saatlerinden sonra ise etkisini yavaş yavaş kaybedeceği ifade edildi.

lodos

DİKKAT! OLUMSUZLUKLARA KARŞI ÖNLEM ALINMALI

Açıklamada ayrıca, Marmara Denizi ile Batı Karadeniz’de beklenen fırtınanın deniz ulaşımında aksamalara, bazı seferlerin iptal edilmesine, ağaç ve çatı uçmalarına yol açabileceği vurgulandı.

hava

Vatandaşlara dikkatli olmaları ve olumsuzluklara karşı önlem almaları çağrısında bulunuldu.

deniz
AYDININ DİDİM İLÇESİNDEN SABAH SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN YAĞIŞLI HAVA HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ. (HÜSEYİN ÇALIŞKAN/AYDIN-İHA)

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Beyaz Kalpler Eğitim ve
Sıradaki Haber Beyaz Kalpler, mezunlarını mesleğe uğurladı