Anahtar Parti İl başkanlığından yapılan resmi açıklamada; İzmit, Gölcük ve Karamürsel ilçe başkanlıklarında görev değişimlerinin, mevcut başkanların özel durumları ve partinin “etkin çalışma” vizyonu doğrultusunda gerçekleştirildiği vurgulandı.

Üç İlçe Başkanından Veda
Parti tarafından paylaşılan bilgilere göre, görevinden ayrılan isimlerin gerekçeleri kamuoyuyla paylaşıldı.
- Gölcük İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Hoyur’un şehir dışına taşınması,
- İzmit İlçe Başkanı Murat Akkoç’un sağlık problemleri,
- Karamürsel İlçe Başkanı Abdülaziz Şahin’in ise iş hayatındaki yoğunluk nedeniyle görevlerini devrettikleri belirtildi.
İl başkanlığı, bugüne kadar sundukları emeklerden dolayı eski başkanlara teşekkürlerini iletti.
Yeni Başkanlar Göreve Başladı
Boşalan koltuklara atanan isimler ise vakit kaybetmeden açıklandı. Kocaeli teşkilatındaki yeni yapılanma kapsamında göreve getirilen isimler şöyle:
- İzmit İlçe Başkanlığı: M. Batuhan Sakaoğlu
- Gölcük İlçe Başkanlığı: Aysun Karlı
- Karamürsel İlçe Başkanlığı: Güler Varup

“Daha Dinamik Bir Teşkilat Yapısı”
Gerçekleştirilen atamaların ardından yapılan değerlendirmede, yeni görevlendirmelerin partinin yerel politikalarını daha güçlü bir şekilde icra etme hedefi taşıdığı kaydedildi. İl başkanlığı, yeni atanan başkanların kendi ilçelerinde dinamik bir çalışma süreci başlatacağını ifade etti.
