Acı haberin ardından CHP Kocaeli İl Başkanlığı, sosyal medya hesapları üzerinden bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda, “Geçmiş dönem Kandıra Belediye Başkan Adayımız, kıymetli büyüğümüz İsmail Sarıca’nın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum büyüğümüze Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verilerek camianın üzüntüsü dile getirildi.
CENAZE TÖRENİ BUGÜN KANDIRA’DA
Sarıca’nın vefatı sadece siyaset dünyasında değil, Kandıra genelinde de büyük bir boşluk yarattı. Merhumun cenaze programı da netlik kazandı. İsmail Sarıca’nın cenazesi, 4 Mayıs Pazartesi (Bugün) Kandıra Şefik Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlanacak.

KANDIRA’NIN “İSMAİL ABİSİ” UNUTULMAYACAK
Siyaset yaptığı yıllar boyunca Kandıra sevdasıyla tanınan ve ilçeye değer katan projeleriyle iz bırakan Sarıca, her kesimden insanın saygısını kazanmış bir figürdü. Güler yüzü ve yapıcı tavrıyla “İsmail Ağabey” olarak anılan Sarıca’nın vefatı, kent hafızasında derin bir iz bıraktı.
İşte Kocaeli Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve tüm CHP camiasına başsağlığı dileriz.
