Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe’de Ramazan coşkusu

Kartepe Belediye Başkanı Av. M.Mustafa Kocaman, Ramazan Ayı dolayısıyla Kartepe Sanat Evi’ndeki atölye çalışmalarına katıldı.

Kartepe Belediye Başkanı Av. M.Mustafa Kocaman, Ramazan Ayı dolayısıyla Kartepe

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif, Kartepe’de coşkulu bir şekilde kutlanmaya devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’ndaki Sanat Evi’nde Ramazan ayına özel olarak kurulan atölye çalışmalarına katıldı.

 BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİLER

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği Ramazan Ayı etkinlikleri, bu hafta sonu Kartepe Sanat Evi’nde gerçekleşen atölye çalışmalarıyla sürdü. Kartepeliler, Karagöz-Hacivat, kukla yapımı, ahşap kandil boyama ve seramik kandil yapımı gibi etkinliklere yoğun ilgi göstererek keyifli anlar yaşadı.

ramazan

 TÜM COŞKUYLA SÜRÜYOR

Atölye çalışmasına katılanları büyük ilgisiyle karşılanan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Bu Ramazan, Kartepe’de bambaşka bir atmosfer sizi bekliyor. Ramazan’ın ruhuna uygun olarak hazırlanan birbirinden özel etkinlikler, gösteriler, programlar, Sanat Evi’mizde ve Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde tüm coşkusuyla sürüyor. Siz de bu eşsiz deneyimi kaçırmayın” açıklamasında bulundu.  

 ZİYARETÇİLERDEN TAM NOT ALIYOR

Her yaş grubuna hitap eden etkinliklerin yanı sıra Kartepe Sanat Evi’nde hazırlanan Ramazan Sokağı da ziyaretçilerden tam not alıyor. Geçmişten günümüze Kabe fotoğrafları sergisi, sanal gerçeklik gözlüğü ile Kabe ve Mescid-i Aksa ziyareti yedi gün boyunca ziyaret edilebiliyor.

ramazan

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gebze'de hayata geçirilen "Menzilhane Tam Otomatik Otopark ve Meydan Projesi"
Sıradaki Haber O ilçeye tam otomatik otopark geliyor