Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe beyaz gelinliğini giydi

Kartepe, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte yeniden karla kaplandı. Yüksek kesimlerde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, öğle saatlerinden itibaren etkili olmaya devam ediyor. Kartepe’nin beyaza bürünmesi, bölgeye kış mevsiminin geldiğini gösterdi.

Kartepe, hava sıcaklıklarının düşmesiyle

Kocaeli şehir merkezinde ise hava sıcaklıkları 9 derece civarında seyrederken, ara ara yağışlar etkili olmaya devam ediyor. Soğuk hava dalgasının etkisiyle, Kartepe ve çevresinde kar yağışı yüksek kesimlerde sürerken, şehir merkezinde yağışlı hava koşulları görülüyor.

Kar yağışının, bölgedeki kış turizmini canlandırması ve kayak sezonunun açılması bekleniyor. Öte yandan, vatandaşlar soğuk hava ve yağışlı koşullara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Birleşik Metal-İş Sendikası’na bağlı 600
Sıradaki Haber Metal işçilerinden tarihi zafer!