Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra’da bir boğulma tehlikesi daha! Kayıplara karıştı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki Kumcağız Plajı’nda bugün sabah saatlerinde denize giren bir vatandaş, bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda arama-kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki Kumcağız Plajı'nda bugün sabah saatlerinde  denize

Kandıra’da görgü tanıklarının durumu bildirmesiyle birlikte olay yerine KOSKEM (Kocaeli Su Kazalarını Engelleme Merkezi), Sahil Güvenlik ve 112 Acil Sağlık ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, suda kaybolan vatandaşa ulaşmak için zamanla yarışıyor.

Kandıra’da bir boğulma tehlikesi daha! Kayıplara karıştı

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Sahil Güvenlik ve KOSKEM ekipleri denizde arama-kurtarma taraması yaparken, kıyı şeridinde de gözetleme ve incelemeler devam ediyor. Vatandaşın kimliği ve durumuyla ilgili resmi makamlardan henüz detaylı bir açıklama yapılmazken, bölgedeki arama faaliyetleri aralıksız sürdürülüyor.

Kandıra'dan acı haber: Denize giren şahıs boğularak can verdi