Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Kulmahmut Mahallesinde Mevlid Programı Gerçekleştirildi

İzmit’e bağlı Kulmahmut Mahallesi, hafta sonu manevi iklimi yüksek, geniş katılımlı anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Mahalle halkının ve çevre köylerin yoğun katılım gösterdiği programda, ebediyete intikal etmiş tüm geçmişlerin, aziz şehitlerin ve gazilerin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi.

İzmit’e bağlı Kulmahmut Mahallesi, hafta sonu manevi iklimi yüksek, geniş

Kulmahmut Mahallesi Kabristanlığı’nda öğle namazına müteakip düzenlenen program, kent protokolü ile muhtarları bir araya getirerek birlik ve beraberlik mesajlarına sahne oldu.

KENT PROTOKOLÜ VE MUHTARLAR KULMAHMUT’TA BULUŞTU

Maneviyatın derinden hissedildiği mevlid programına Kocaeli ve İzmit protokolünün yanı sıra çok sayıda mahalle muhtarı ve STK temsilcisi katılım sağladı. Kulmahmut Mahalle Muhtarı Fikret Uğurlu ve Kulmahmut Mahallesi Dernek Başkanı Erkan Dursun’un ev sahipliğindeki programa katılan isimler şunlar oldu:

  • Kocaeli Vali Yardımcısı Salih Bıçak

  • Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Berkit Karahan

  • İzmit Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Ozan Aksu

  • AK PARTİ İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar

  • Harb-İş Sendikası Başkanı Şakir Akçer

  • Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Mustafa Ersoy

  • İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı ve Arızlı Mahalle Muhtarı Ruhan Menteş

İzmit Kulmahmut Mahallesinde Mevlid Programı Gerçekleştirildi

ÇEVRE MAHALLE MUHTARLARINDAN YOĞUN DESTEK

Kulmahmut Mahallesi’ndeki bu anlamlı güne, İzmit’in dört bir yanından gelen mahalle muhtarları da eşlik ederek muhtar dayanışmasının en güzel örneğini sergilediler. Programa katılan muhtarlar; Bulduk Mahallesi Muhtarı Burhan Duran, Çağırgan Mahalle Muhtarı Orhan Çakır, Fethiye Mahalle Muhtarı İsa Altıntaş, Süverler Mahalle Muhtarı Neşet Akdeniz, Hakkaniye Mahalle Muhtarı Nihat Sarı, Böğürgen Mahalle Muhtarı İrfan Doğdu, Kaynarca Mahalle Muhtarı Necmi Sevilmiş, Gökçeören Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Kaya, Nebihoca Mahalle Muhtarı Beytullah Tekerli, Tepeköy Mahalle Muhtarı Celalettin İçöz ve Tavşantepe Mahalle Muhtarı Altay Yaşa oldu.

İzmit Kulmahmut Mahallesinde Mevlid Programı Gerçekleştirildi

DUALARIN ARDINDAN İKRAMLAR YAPILDI

Kabristanlık alanını dolduran çok sayıda davetli ve mahalle sakini, din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetini ve Mevlid-i Şerif-i huşu içinde dinledi. Vatan uğruna canını feda eden aziz şehitlerimiz, kahraman gazilerimiz ve ebediyete intikal eden tüm geçmişlerin ruhlarına gönderilen duaların ardından, program mahalle halkı tarafından hazırlanan geleneksel ikramların takdim edilmesiyle son buldu.

Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra’nın sevilen ve sayılan isimlerini bünyesinde barındıran Beylerbeyi Mahallesi, güne
Sıradaki Haber Kandıralı Muhtar Ergin Yıldız’ın acı günü